Sikkerhed & Automation

Sikring & Sikkerhed

Den nye platform er udviklet og designet til i mødekomme de strengeste krav til sikring af virksomheder og private hjem. Faktisk opfylder den alle krav under den Europæiske standard EN50131 grade3.

lares 4.0 centralerne er modul opbygget og fuld skalerbare fra 16 – 644 ind - og udgange. Alle centraler har 8 faste indgang samt 2 valgfrie ind - eller udgange, og kan udvides afhængig af central model. De enkelte indgange er frit programmerbare og kan således tilpasses efter behov. (individuel modstandsværdi, kommando funktion, analog indgang osv.)

Ksenia Secureweb Cloud løsning

Som en konsekvens af ksenia´s filosofi, er direkte IP tilslutning integreret på alle centraler: en løsning som giver mulighed for, at administrer centralen ligegyldig, hvor du befinder dig i verden, når blot der er internet forbindelse.
 
Tilslutning til Ksenia SecureWeb cloud sker automatisk og uden behov for interaktion med lokal router.

Programmering af centralen udføres via browser på PC, eller via ksenia PRO APP på tablet og mobiltelefon.
 
Lares 4.0 bruger APP

Bruger app’en til lares 4.0 centralerne er utrolig enkel, og alligevel fyld med en masse smarte funktioner, som gør det let at håndtere den daglige betjening.
 
Brugerdefineret dashboard hvor det er muligt selv at tilføje favorit funktioner. 
Integration af IP kameraer.
Styring af Smart-home og tidsstyret funktioner.
Meget overskuelig oversigt over sensorer i de enkelte rum
 

Varmestyring - SMART HOME

Som en af SMART HOME funktionerne har man med lares 4.0 mulighed for komplet varmstyring af sin bygning.
Der kan indstilles 3 forskellige temperaturer (F.eks. dag, aften og nat temperatur). De forskellige temperaturvalg indsættes herefter frit i et ugeskema, som så automatisk styre varmen. Det er naturligvis også muligt manuelt at juster varmen – det hele opsættes og håndteres af brugeren via lares 4.0 APP’en.
 

   

Hent komplet katalog

 

Vil du høre mere?

Benyt formularen her, og bliv kontaktet indenfor 24 timer.