Integration til MilestoneKsenia har udviklet et dedikeret plugin som tillader, et stort set ubegrænset antal lares 4.0 centraler, at integrere med Milesone XProtect platformen.

Dette giver mulighed for at administrere alarmcentraler fra lares 4.0 serien direkte fra Mileston softwaren.

På Milestone’s grafiske oversigt, vises status på alle relevante enheder fra alarmen, som f.eks. områder, zoner og udgange.

Ud over den grafiske oversigt integreres alle hændelser fra lares 4.0 med Mileston hændelser, hvilket giver mulighed for fuld udnyttelse af de avancerede videooptagelsesfunktioner Milestone tilbyder.
 
 
Med Plugin'et installeret på Xprotect platformen, kan det via netværket, styre et stort set ubegrænset antal lares 4.0 centraler. Plugin’et  er i stand til at modtage alle hændelser fra de overvågede enheder i  systemet, samt sende alle tilladte beskeder til brugeren. Plugin’et tilbyder 2 funktioner, som interagerer særskilt med brugeren: Administration af grafiske kort samt hændelser og systemelementer (dedikeret arbejdsområde) Plugin’et er altid aktiv, så når en bruger logger på, modtager brugeren automatisk al information om evt. hændelser opstået i offline perioden. Hvis konfigurationen af en lares 4.0 alarmcentral ændres, sender plugin’et automatisk en dedikeret besked om hændelsen.
       

Vil du høre mere?

Benyt formularen her, og bliv kontaktet indenfor 24 timer.